Според многумина Кангалот е најакото куче во светот а од видеово ќе видиме дека е и веројатно најхраброто …

Гладната Мечка ги нападна овците ама Турскиот Кангал беше спремен и ...! Видео!https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Mecka-Kangal.jpg?fit=640%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Mecka-Kangal.jpg?resize=105%2C70AleksandarАнималсАнималсСпоред многумина Кангалот е најакото куче во светот а од видеово ќе видиме дека е и веројатно најхраброто ... https://www.youtube.com/watch?v=Z1Zt4IXAlSsСмеј се секој ден
loading...