Што ти е љубов, дали една недела, година или пак 30 на сите нас срцето ни затреперува кога ќе се сретнеме со некоја бивша или бивши! Се разбира ако навистина некого сме сакале! Погледнете го ова и ќе се уверит ево тоа!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Bivsi-artist.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Bivsi-artist.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалШто ти е љубов, дали една недела, година или пак 30 на сите нас срцето ни затреперува кога ќе се сретнеме со некоја бивша или бивши! Се разбира ако навистина некого сме сакале! Погледнете го ова и ќе се уверит ево тоа! https://www.youtube.com/watch?v=j4f4-9osaegСмеј се секој ден
loading...