Пријдов му дадов еден долар и тогаш тој ми рече …

bezdomnik-zenet

 

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Bezdomnik-Zenet.jpg?fit=628%2C658https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Bezdomnik-Zenet.jpg?resize=100%2C70AleksandarХуморХуморПријдов му дадов еден долар и тогаш тој ми рече ...  Смеј се секој ден
loading...