А тој онака народно ма што му е*ам матер …

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ovcar-Vucic.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ovcar-Vucic.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалА тој онака народно ма што му е*ам матер ... https://www.youtube.com/watch?v=wJBf0rTnfDQСмеј се секој ден
loading...