Затоа нема снег на улиците!

Се збори по чаршијата дека мејорот имал набавено стотина вакви отстранувачи на снег! Спремни како никогаш до сега!

 

Sneg-otstranuvac

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Sneg-otstranuvac.jpg?fit=480%2C340https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Sneg-otstranuvac.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморХуморЗатоа нема снег на улиците! Се збори по чаршијата дека мејорот имал набавено стотина вакви отстранувачи на снег! Спремни како никогаш до сега!    Смеј се секој ден
loading...