Ама му ја закачи го однесе!

Комши бе шо ти стана? Па шо ако не си прв! Не ги тепај судиите! Ту па и ти каков си бил!

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/bilder-nokaut-sudija.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/bilder-nokaut-sudija.jpg?resize=120%2C70AleksandarТВСпорт,ТепачкаАма му ја закачи го однесе! Комши бе шо ти стана? Па шо ако не си прв! Не ги тепај судиите! Ту па и ти каков си бил! https://www.youtube.com/watch?v=y0n6zOp9iJU  Смеј се секој ден
loading...