Нашиот Давид кој е вистински атлета и студира на Факултетот за Физичка култура во Перт во изборот за Мистер на Дијаспората го освои првото место.

Давид

Ова талентирано момче по потекло е од Прилеп и е многу активен како тенисер и тениски трењер!

Давид1

Освен тоа како што можете да приметите изгледа одлично, па кој знае можеби со ваков изглед и шарм оваа титула ќе му послужи како одскочна даска за влез во шоу бизнисот!

Давид2

Секоја Чест Момче! Поздрави од твојата и наша Македонија!

Давид3

Извор http://www.shilomagazine.com.au/mk/

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Давид.jpg?fit=960%2C960https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Давид.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалНашиот Давид кој е вистински атлета и студира на Факултетот за Физичка култура во Перт во изборот за Мистер на Дијаспората го освои првото место. Ова талентирано момче по потекло е од Прилеп и е многу активен како тенисер и тениски трењер! Освен тоа како што можете да приметите изгледа одлично,...Смеј се секој ден
loading...