600 годишна традиција. Најхрабриот во селото, мечка страв него не страв и урдуду ласта братче! Секоја Чест! Еден кит и цело село најадено! Вреди да се ризикува.

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/lovenje-Kit-Kopje.jpg?fit=1024%2C576https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/lovenje-Kit-Kopje.jpg?resize=120%2C70AleksandarЕтноЕтно600 годишна традиција. Најхрабриот во селото, мечка страв него не страв и урдуду ласта братче! Секоја Чест! Еден кит и цело село најадено! Вреди да се ризикува. https://www.youtube.com/watch?v=_tqW8YZDE9oСмеј се секој ден
loading...