Е опасно или …?

Пиење вода

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Пиење-вода.jpg?fit=480%2C455https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Пиење-вода.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморХуморЕ опасно или ...?  Смеј се секој ден
loading...