proekt_info

Авис е македонски проект кој NASA го избра во топ 25 на светскиот натпревар по хардвер и софтвер.

Можете да гласате овде http://www.avisdrone.com/

Со секој глас допринесувате за да покажеме дека Македонија има сериозен потенцијал за да се избори да го добие првото место на овој интернационален хакатон кој што се случува на 161 локации во светот. Она што за нас ќе биде од огромна важност е што ќе ни помогнете да работиме заедно со НАСА, присуствуваме на лансирање на ракета и да продожиме со развивање на нашиот продукт кој што ќе може да достигне глобално пласирање.

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/proekt_info.png?fit=1024%2C271https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/proekt_info.png?resize=105%2C70AleksandarТехноТехноАвис е македонски проект кој NASA го избра во топ 25 на светскиот натпревар по хардвер и софтвер. Можете да гласате овде http://www.avisdrone.com/ Со секој глас допринесувате за да покажеме дека Македонија има сериозен потенцијал за да се избори да го добие првото место на овој интернационален хакатон кој што се случува...Смеј се секој ден
loading...