Меѓутоа кога 85 годишниот дедо го направи ова …

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Дедо.jpg?fit=880%2C495https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Дедо.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалМеѓутоа кога 85 годишниот дедо го направи ова ... https://www.youtube.com/watch?v=TpzmoU_IBh8Смеј се секој ден
loading...