Кои се овие светски политичари?

Ќе погодите ли?

Putin-Berluskoni

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Putin-Berluskoni.jpg?fit=539%2C960https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Putin-Berluskoni.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалПутинКои се овие светски политичари? Ќе погодите ли?  Смеј се секој ден
loading...