Две жени и една танга (Виц)

Разговараат две жени:
– Јас на мојот му ставив на мојот една танга во џебот за да му направам сцена.
– Зошто постапуваш така подло? Тој е добар сопруг.
– Сакав да ми обрне повеќе внимание.
– И ти обрати ли?
– Се разведуваме… се си призна…

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/humor-vic.jpg?fit=236%2C191https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/humor-vic.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицДве жени и една танга (Виц) Разговараат две жени: – Јас на мојот му ставив на мојот една танга во џебот за да му направам сцена. – Зошто постапуваш така подло? Тој е добар сопруг. – Сакав да ми обрне повеќе внимание. – И ти обрати ли? – Се разведуваме… се си призна…Смеј се секој ден
loading...