Ова му доаѓа како современа варијанта на Дон Кихот! Ама парче го напраи дрвото нели!

д

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Debelko-Samuraj.jpg?fit=150%2C150https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Debelko-Samuraj.jpg?resize=105%2C70AleksandarСмешно видеоХуморСмешно видеоОва му доаѓа како современа варијанта на Дон Кихот! Ама парче го напраи дрвото нели! https://www.youtube.com/watch?v=jE1RBcGl9WI дСмеј се секој ден
loading...