Адел се маскираше и заедно со останатите девојки чекаше да дојде нејзиниот ред да ја изведе познатата песна. Ниедна девојка не ни претпоставуваше дека меѓу нив е моментално најпопуларната пејачка.

А кога таа запеа нивната реакција беше …

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Adel-maskirana-audicija.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Adel-maskirana-audicija.jpg?resize=105%2C70AleksandarТВТВАдел се маскираше и заедно со останатите девојки чекаше да дојде нејзиниот ред да ја изведе познатата песна. Ниедна девојка не ни претпоставуваше дека меѓу нив е моментално најпопуларната пејачка. А кога таа запеа нивната реакција беше ... https://www.youtube.com/watch?v=OHXjxWaQs9oСмеј се секој ден
loading...