Сите бегаа од Бикот по тесните улици само дедото застана со огромна самодоверба и …

Што се случи потоа и дали Бикот го нападна бестрашниот дедо?

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Dedo-Bik-Prijateli.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Dedo-Bik-Prijateli.jpg?resize=100%2C70AleksandarАнималсАнималсСите бегаа од Бикот по тесните улици само дедото застана со огромна самодоверба и ... Што се случи потоа и дали Бикот го нападна бестрашниот дедо? https://www.youtube.com/watch?v=Z0gXD0IzyzUСмеј се секој ден
loading...