Благодарение на сличноста со Клаудио Раниери (во моментов најпопуларниот тренер во светот), на Алан – електричарот наеднаш му тргнало многу добро со женските. Како што објаснува тој многу женски сами му приоѓаат и му се пуштаат.

Овој Глазговчанец се преселил во Лестер и сега како што дознаваме доживува невиден успех кај жените.

Alan-Ranieri-Zenski

Тој вели дека не ги лаже и не се претставува како Раниери ама сличноста си го прави своето и не му е тешко да ги однесе женските во кревет. Се чувствувам како филмска ѕвезда вели дедото среќлија!!!

Извор Марка

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Alan-Ranieri-Zenski.jpg?fit=990%2C627https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Alan-Ranieri-Zenski.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортСпортБлагодарение на сличноста со Клаудио Раниери (во моментов најпопуларниот тренер во светот), на Алан - електричарот наеднаш му тргнало многу добро со женските. Како што објаснува тој многу женски сами му приоѓаат и му се пуштаат. Овој Глазговчанец се преселил во Лестер и сега како што дознаваме доживува невиден успех...Смеј се секој ден
loading...