Дали дедото ќе успее да го бутне тетовираниот?

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Дедо-буткање-раце.jpg?fit=1024%2C576https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Дедо-буткање-раце.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортСпортДали дедото ќе успее да го бутне тетовираниот? https://www.youtube.com/watch?v=AYJTa7n8Z_0Смеј се секој ден
loading...