На почетокот срамежливо ама кога се опушти малиот дури го посрамоти најдобриот …

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/денс-дете-возрасен.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/денс-дете-возрасен.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалНа почетокот срамежливо ама кога се опушти малиот дури го посрамоти најдобриот ... https://www.youtube.com/watch?v=_l38qapc3rAСмеј се секој ден
loading...