Мудриот учител го научи важна лекција која ќе ја памети цел живот и нормално успеа да ги крши даските како од шала! Многу поучно видео! Тејк а лук!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ucitel-Karate-Lekcija-Dete.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ucitel-Karate-Lekcija-Dete.jpg?resize=100%2C70AleksandarСпортСпортМудриот учител го научи важна лекција која ќе ја памети цел живот и нормално успеа да ги крши даските како од шала! Многу поучно видео! Тејк а лук! https://www.youtube.com/watch?v=Et8XcwP0YjwСмеј се секој ден
loading...