Дете и кажува на мајка си:
-Мамо напишав на оградата еден збор со три букви.
Мајката му удира шамар и му вели:
-Мрш позади вратата.
Детето:
-Зошто ме удри мамо, зборот беше “Дом”
Тогаш станaл таткото, и удрил на жена си шамар и и рекол:
-За дома треба повеќе да мислиш, за дома…..

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/family.png?fit=320%2C251https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/family.png?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицДете и кажува на мајка си: -Мамо напишав на оградата еден збор со три букви. Мајката му удира шамар и му вели: -Мрш позади вратата. Детето: -Зошто ме удри мамо, зборот беше 'Дом' Тогаш станaл таткото, и удрил на жена си шамар и и рекол: -За дома треба повеќе да мислиш, за дома.....Смеј се секој ден
loading...