Се мажи за Ацо Даскалот од Румелија! Абе Ацо секоја чест батка! Каква жена си најде алал да ти е! Башка видете го и Еркан Петекеја како пее малку пивнат …

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Dilara-Makedonska-Snaa.jpg?fit=640%2C320https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Dilara-Makedonska-Snaa.jpg?resize=100%2C70AleksandarТВТВСе мажи за Ацо Даскалот од Румелија! Абе Ацо секоја чест батка! Каква жена си најде алал да ти е! Башка видете го и Еркан Петекеја како пее малку пивнат ... https://www.youtube.com/watch?v=OxmN_wYC_VYСмеј се секој ден
loading...