Новата трака на Диџеј Сајо која е издадена за грчката издавачка куќа Kiss Dance Records моментално се врти низ повеќето радио станици кај нашиот јужен сосед. Браво за Сајо!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Диџеј-Сајо.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Диџеј-Сајо.jpg?resize=105%2C70AleksandarМузикаМузикаНовата трака на Диџеј Сајо која е издадена за грчката издавачка куќа Kiss Dance Records моментално се врти низ повеќето радио станици кај нашиот јужен сосед. Браво за Сајо! https://www.youtube.com/watch?v=yiqtYwklQu0Смеј се секој ден
loading...