Змии натрапнички кои се обидоа да  влезат во куќата. Меѓутоа храбриот чувар иако испокасан од змиите отровници успеа сите змии да ги отепа. За жал отровот беше смртоносен и доберманот не преживеа. Ама затоа газдата на куќата и неговото семејство се спасија.

Доберман-змии

Дидакар сопственикот на домот изјави – Тој се жртвуваше за мене и моето семејство. Ќе го паметам се до мојата смрт. Ќе се молам неговата душа да почи ва во мир. –

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Доберман-змии.jpeg?fit=800%2C448https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Доберман-змии.jpeg?resize=105%2C70AleksandarАнималсАнималсЗмии натрапнички кои се обидоа да  влезат во куќата. Меѓутоа храбриот чувар иако испокасан од змиите отровници успеа сите змии да ги отепа. За жал отровот беше смртоносен и доберманот не преживеа. Ама затоа газдата на куќата и неговото семејство се спасија. Дидакар сопственикот на домот изјави - Тој се...Смеј се секој ден
loading...