Една од студентките дојде со своето бебе на предавање бидејќи не можеше да си дозволи да плати за бејбиситер. Детенцето започна да плаче на предавањето и таа кутрата, посрамотена стана да си оди од предавањето. Меѓутоа тогаш Професорот без да каже ниту збор го зеде детето во раце, го смири и продолжи да предава!

Фак ју Капитализму! Сепак има луѓе на светов! Секоја чест Професоре!

Studentka-bebe

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Studentka-bebe.jpg?fit=674%2C960https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Studentka-bebe.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалЕдна од студентките дојде со своето бебе на предавање бидејќи не можеше да си дозволи да плати за бејбиситер. Детенцето започна да плаче на предавањето и таа кутрата, посрамотена стана да си оди од предавањето. Меѓутоа тогаш Професорот без да каже ниту збор го зеде детето во раце, го...Смеј се секој ден
loading...