– Како се живее?

Супер!

Имам два сина во затвор, маж немам, слободна жена сум …

Скромна жена со малку е задовална! Секоја чест!

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-4111.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-4111.jpg?resize=105%2C70AleksandarТВТВ- Како се живее? Супер! Имам два сина во затвор, маж немам, слободна жена сум ... Скромна жена со малку е задовална! Секоја чест! https://www.youtube.com/watch?v=y3KN3vdmTm4  Смеј се секој ден
loading...