Кабинетот на докторот.
-Докторе,ми влезе нешто во увото!
-Радувај се штом не е во задникот.Следниот!
-Докторе бремена сум!
-Со среќа.Следниот!
-Докторе,голтнав глушец!
-Голтни и мачка.Следниот!
-Докторе,земам дрога!
-Земи и за мене.Следниот!
-Докторе,не ми станува!
-Ти дреме ***.Следниот!
-Докторе,неможам да ја задоволам жената!
-Доведи ја.Следниот!
-Докторе умирам!
-И јас.Следниот!
-Добар ден,докторе!
-Добар ден.Следниот!
-Докторе,никој не ми обрнува внимание!
-Следниот!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Vic-Doktor.jpg?fit=400%2C300https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Vic-Doktor.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицКабинетот на докторот. -Докторе,ми влезе нешто во увото! -Радувај се штом не е во задникот.Следниот! -Докторе бремена сум! -Со среќа.Следниот! -Докторе,голтнав глушец! -Голтни и мачка.Следниот! -Докторе,земам дрога! -Земи и за мене.Следниот! -Докторе,не ми станува! -Ти дреме ***.Следниот! -Докторе,неможам да ја задоволам жената! -Доведи ја.Следниот! -Докторе умирам! -И јас.Следниот! -Добар ден,докторе! -Добар ден.Следниот! -Докторе,никој не ми обрнува внимание! -Следниот!Смеј се секој ден
loading...