Група српски емигранти од Милвоки под дејство на алкохол си направиле четничка песна за нивниот миленик! Ова како онаа нашата за Путин војвода!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Tramp-Srbin.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Tramp-Srbin.jpg?resize=100%2C70AleksandarМузикаМузикаГрупа српски емигранти од Милвоки под дејство на алкохол си направиле четничка песна за нивниот миленик! Ова како онаа нашата за Путин војвода! https://www.youtube.com/watch?v=J5erWO-cbf8&feature=player_embeddedСмеј се секој ден
loading...