Доналд многу ја засакал Македонија јадејќи тетовско тавче гравче кое жена му преку посебни канали му го набавувала од Бруклин преку една балканска продавница. Абе шо да ти распраам работава!

Грција доби отказ а Македонија …

Donald-Trump

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Donald-Trump.jpg?fit=590%2C299https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Donald-Trump.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморХуморДоналд многу ја засакал Македонија јадејќи тетовско тавче гравче кое жена му преку посебни канали му го набавувала од Бруклин преку една балканска продавница. Абе шо да ти распраам работава! Грција доби отказ а Македонија ...Смеј се секој ден
loading...