Си знае човекот, бил таму и видел дека се фини луѓе! Џапнал некоја водка и му се бендисало! Браво бе бате Доналд! Путин полека но сигурно добива конкуренција! Се надеваме дека барем малку од она што го направи Путин за Русија ќе го направиш и ти за Америка! Прекрасна фотка бај д’ уеј!

 

donald-ivanka-petrograd

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Donald-Ivanka-Petrograd.jpg?fit=960%2C628https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Donald-Ivanka-Petrograd.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалДоналд Трамп,РеалСи знае човекот, бил таму и видел дека се фини луѓе! Џапнал некоја водка и му се бендисало! Браво бе бате Доналд! Путин полека но сигурно добива конкуренција! Се надеваме дека барем малку од она што го направи Путин за Русија ќе го направиш и ти за Америка! Прекрасна...Смеј се секој ден
loading...