Вие шо велите? Малку или малку повеќе?

Другар Тито

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Другар-Тито.jpg?fit=617%2C480https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Другар-Тито.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморСФРЈ,ХуморВие шо велите? Малку или малку повеќе?Смеј се секој ден
loading...