Има превод на српски. Погледнете какви се гадости правела Хилари заедно со мажот и. Ја растури во секој поглед! Секоја чест мистер президент! И аирлија нека ти е!

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Tramp-Hilari.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Tramp-Hilari.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалИма превод на српски. Погледнете какви се гадости правела Хилари заедно со мажот и. Ја растури во секој поглед! Секоја чест мистер президент! И аирлија нека ти е! https://www.youtube.com/watch?v=sGOuoFumQx8  Смеј се секој ден
loading...