33 часа работна недела!

Минимална плата за еден работен час е 20 долари или околу 1100,00 денари по нашки.

Бесплатни универзитети!

Бесплатно здравство!

Бесплатни градинки!

Овие живеат ко ние во СфРЈ!

danska-najsrekna-svetot

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Danska-Najsrekna-Svetot.jpg?fit=668%2C628https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Danska-Najsrekna-Svetot.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалРеал33 часа работна недела! Минимална плата за еден работен час е 20 долари или околу 1100,00 денари по нашки. Бесплатни универзитети! Бесплатно здравство! Бесплатни градинки! Овие живеат ко ние во СфРЈ!  Смеј се секој ден
loading...