Во последните 30 години постојан е во своите интервјуа. Многу интересно видео! И за разлика од кучката Хилари која е вмешана во сите војни на блискиот исток и на Балканот. Типчево со откачената фризура барем нема никакви гревови и остро зборува за ситер војни кои Америка ги предизвика. Достојно за почит! Шо велите?

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Доналд-Трамп.jpg?fit=1024%2C576https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Доналд-Трамп.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалВо последните 30 години постојан е во своите интервјуа. Многу интересно видео! И за разлика од кучката Хилари која е вмешана во сите војни на блискиот исток и на Балканот. Типчево со откачената фризура барем нема никакви гревови и остро зборува за ситер војни кои Америка ги предизвика. Достојно...Смеј се секој ден
loading...