Руската Авијација без конкуренција е прва во светот! Се согласвате?

Ruski-Avion

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ruski-Avion.jpg?fit=960%2C960https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ruski-Avion.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРусијаРуската Авијација без конкуренција е прва во светот! Се согласвате?  Смеј се секој ден
loading...