Тие чисто за тренинг си тренираат масовна тепачка, која е вистинска! Фрштат боксови и мајагери на сите страни! Инаку сите во тепачкава се од една навивачка група и после тепачката одат заедно на пивце или водка! Ајајајајаа оди после степај со нив ако смееш!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ruski-huligani.jpg?fit=1024%2C576https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ruski-huligani.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРусија,ТепачкаТие чисто за тренинг си тренираат масовна тепачка, која е вистинска! Фрштат боксови и мајагери на сите страни! Инаку сите во тепачкава се од една навивачка група и после тепачката одат заедно на пивце или водка! Ајајајајаа оди после степај со нив ако смееш! https://www.youtube.com/watch?v=N5c5sZaKd08Смеј се секој ден
loading...