Кутрото девојче се обидуваше да го вразуми татко и, а тој клен не знае шо праи …

Ах тој алкохол, заебана работа е за тие шо не знаат за мерка! Шо велите?

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/maxresdefault-34-1.jpg?fit=1024%2C576https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/maxresdefault-34-1.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалКутрото девојче се обидуваше да го вразуми татко и, а тој клен не знае шо праи ... Ах тој алкохол, заебана работа е за тие шо не знаат за мерка! Шо велите? https://www.youtube.com/watch?v=kM4epe1Er40Смеј се секој ден
loading...