И не само тоа туку и се запишуваат за дополнителна настава! Ај беља работа шо им прај професоркава на децава!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Profesorka-Atraktivna.jpg?fit=1024%2C576https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Profesorka-Atraktivna.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалИ не само тоа туку и се запишуваат за дополнителна настава! Ај беља работа шо им прај професоркава на децава! https://www.youtube.com/watch?v=c_UxJ7ox1j0Смеј се секој ден
loading...