Една работа води кон друго! И најдолгиот пат се започнува са првиот чекор …

Епа наш мил Коце гледај и учи како да се прочисти воздухот во престолнината! Ај може ќе поднаучат нешто и нашиве од ова видео!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Meksiko-Zagaduvanje-Resenie.jpg?fit=750%2C750https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Meksiko-Zagaduvanje-Resenie.jpg?resize=120%2C70AleksandarТехноТехноЕдна работа води кон друго! И најдолгиот пат се започнува са првиот чекор ... Епа наш мил Коце гледај и учи како да се прочисти воздухот во престолнината! Ај може ќе поднаучат нешто и нашиве од ова видео! https://www.youtube.com/watch?v=J4_6ZB_rFiMСмеј се секој ден
loading...