Маѓионичар ги збунува невестиве вадејќи им ги прслуците! А невестите изреагираа ваќе …

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Prsluk-zenska.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Prsluk-zenska.jpg?resize=105%2C70AleksandarСкриена камераХуморСкриена КамераМаѓионичар ги збунува невестиве вадејќи им ги прслуците! А невестите изреагираа ваќе ... https://www.youtube.com/watch?v=k4_LGmZW9gcСмеј се секој ден
loading...