Со својата уникатна техника речиси без да ја допре ја сокрше циглата …

 

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/POlski-Majstor.jpg?fit=1024%2C768https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/POlski-Majstor.jpg?resize=105%2C70AleksandarСмешно видеоХуморСмешно видеоСо својата уникатна техника речиси без да ја допре ја сокрше циглата ...   https://www.youtube.com/watch?v=oTekk9FHlRIСмеј се секој ден
loading...