Еди’с уордс оф уиздом абаут Сирија!

Ако победи сурија у оваа војна, тоа ќе значи дека северно-атлантските пирати веќе нема да можат секогаш кога ќе им зафалат ресурси или кога сакаат да си ја спасат воената индустрија, да си прават демократски војни по светов. а пак тоа ќе значи дека се готови. хорхе? уште си за влез у нато?

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Сирија.jpg?fit=720%2C480https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Сирија.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРусијаЕди'с уордс оф уиздом абаут Сирија! Ако победи сурија у оваа војна, тоа ќе значи дека северно-атлантските пирати веќе нема да можат секогаш кога ќе им зафалат ресурси или кога сакаат да си ја спасат воената индустрија, да си прават демократски војни по светов. а пак тоа ќе значи дека...Смеј се секој ден
loading...