Најголемиот настан за оваа година, а можеби и најголемиот настан за во последната деценија ќе се одржи во Битола.
На 04 Декември оваа година Битола ќе биди организатор на манифестацијата Хип-Хоп Награди 2016 на која ќе се доделат 12 награди по пат на номинација, 7 награди за Посебни заслуги и една за Животно дело.
На овој настан ќе настапат најспектакуларните имиња од Хип-Хоп културата на Балканот.
Едо Мајка, Криско, Слаткаристика, САФ, Bad Copy, Ексцес, Tha Titanium, Christina Felice и уште многу други ќе настапат на сцената во спортската сала Младост во Битола.
Бидете дел од настанот на Деценијата.

hip-hop-bitola

 

 

 

https://www.facebook.com/events/194388537673462/?notif_t=plan_user_joined&notif_id=1478032525339091

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Hip-Hop-Bitola2.jpg?fit=960%2C424https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Hip-Hop-Bitola2.jpg?resize=100%2C70AleksandarМузикаМузикаНајголемиот настан за оваа година, а можеби и најголемиот настан за во последната деценија ќе се одржи во Битола. На 04 Декември оваа година Битола ќе биди организатор на манифестацијата Хип-Хоп Награди 2016 на која ќе се доделат 12 награди по пат на номинација, 7 награди за Посебни заслуги и...Смеј се секој ден
loading...