Класика! Едно време кога луѓето беа повеќе луѓе и кога имаа стил. Време во кое жените беа прекрасни во секој поглед!

Фешн

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Фешн.jpg?fit=640%2C960https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Фешн.jpg?resize=105%2C70AleksandarФешнФешнКласика! Едно време кога луѓето беа повеќе луѓе и кога имаа стил. Време во кое жените беа прекрасни во секој поглед!  Смеј се секој ден
loading...