Кога изгледа дека сите бродови се потонати понекогаш судбината замешува прсти …

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Елен-спасување-река-ледена.jpg?fit=696%2C353https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Елен-спасување-река-ледена.jpg?resize=105%2C70AleksandarАнималсАнималсКога изгледа дека сите бродови се потонати понекогаш судбината замешува прсти ... https://www.youtube.com/watch?v=Y29NeawVYFw  Смеј се секој ден
loading...