Отишла жена на гинеколога, соблекла се за преглед и доктор почнаја да гу прегледуе. Мунаја руку и у меѓу време му зазвони телефон.
Он почнаја да објаснуе, а сс прст објаснуваја:
– Ќе појдеш лево,па ќе свртиш десно, па идеш право и на крај имаш едн кружан ток. Ќе завртиш и ќе стигнеш.“
Завршија сс разговор и женава му вика:
– Докторе тј кружан ток ќе може ли још малце да га пообјасниш??

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/gynecologist.png?fit=396%2C323https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/gynecologist.png?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицОтишла жена на гинеколога, соблекла се за преглед и доктор почнаја да гу прегледуе. Мунаја руку и у меѓу време му зазвони телефон. Он почнаја да објаснуе, а сс прст објаснуваја: - Ќе појдеш лево,па ќе свртиш десно, па идеш право и на крај имаш едн кружан ток. Ќе завртиш и...Смеј се секој ден
loading...