Мала е разликата нали? До бројот на папучите е!

Ергенлак

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ергенлак.jpg?fit=480%2C250https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ергенлак.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморХуморМала е разликата нали? До бројот на папучите е!  Смеј се секој ден
loading...