И гитла да ве нема од Инџирлик. Јанки гоу хоум! Шо ајвани испаднаа ова Америве тек сега ќе го попушат. Убо им напрај Султано!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Erdogan.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Erdogan.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалРеалИ гитла да ве нема од Инџирлик. Јанки гоу хоум! Шо ајвани испаднаа ова Америве тек сега ќе го попушат. Убо им напрај Султано! https://www.youtube.com/watch?v=Txd31xdODMcСмеј се секој ден
loading...