На дербито Шкендија – Шкупи најубавиот гол беше дело на мајсторот …

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ermedin_Adem.jpg?fit=500%2C375https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ermedin_Adem.jpg?resize=100%2C70AleksandarСпортФудбалНа дербито Шкендија - Шкупи најубавиот гол беше дело на мајсторот ... https://www.youtube.com/watch?v=6dAv49OfpeYСмеј се секој ден
loading...