Но тогаш се појави добронамерниот кој ги зеде работите во свои раце и …

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Zdrebe.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Zdrebe.jpg?resize=105%2C70AleksandarАнималсАнималсНо тогаш се појави добронамерниот кој ги зеде работите во свои раце и ... https://www.youtube.com/watch?v=FnMjZ1DOzeYСмеј се секој ден
loading...